Impressie

Privacy Statement

Privacy verklaring

Gasthoeve De Dompt, gevestigd aan de Elsendorpseweg 72-74, 5424 SB in Elsendorp, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacy verklaring.

Contactgegevens:

Gasthoeve De Dompt

Elsendorpseweg 72-74

5424 SB  Elsendorp

06-53683091

info@gasthoevededompt.nl

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Gasthoeve De Dompt verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Geboorteplaats
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt, telefonisch en in correspondentie
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website

 

Bijzondere persoonsgegevens die wij verwerken

Gegevens van personen jonger dan 16 jaar; onze website / dienst heeft niet de intentie om gegevens te verzamelen van personen jonger dan 16 jaar. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij onbedoeld zonder toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@gasthoevededompt.nl dan verwijderen wij deze informatie.

 

Gasthoeve De Dompt verwerkt uw persoonsgegevens om de volgende redenen:

  • Om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
  • Om u te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten.
  • Gasthoeve De Dompt kan uw gedrag op de website analyseren om daarmee de website te verbeteren.
  • Gasthoeve De Dompt verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

 

Geautomatiseerde besluitvorming

Gasthoeve De Dompt neemt in geen geval op basis van geautomatiseerde verwerkingen beslissingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om beslissingen die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens tussen zit.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Gasthoeve De Dompt bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. U kunt te allen tijde een verzoek indienen om uw persoonsgegevens te laten verwijderen. U kunt dit doen door het verzoek per e-mail naar info@gasthoevededompt.nl of per post naar Gasthoeve De Dompt te sturen.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Gasthoeve De Dompt deelt uw persoonsgegevens alleen met derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een overeenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Gasthoeve De Dompt blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Gasthoeve De Dompt gebruikt functionele, en analytische cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Gasthoeve De Dompt gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Gasthoeve De Dompt en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdracht van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens per e-mail sturen naar info@gasthoevededompt.nl. Indien dit niet mogelijk is, kunt u een brief naar ons postadres sturen. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Gasthoeve De Dompt wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Gasthoeve De Dompt neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan telefonisch contact met ons op, of via e-mail: info@gasthoevededompt.nl of per post.

 

Wijzigingen in deze privacy verklaring

Gasthoeve De Dompt kan deze privacy verklaring wijzigen. Raadpleeg daarom regelmatig de website, daar is altijd de meest recente versie te vinden.

 

Privacy verklaring juni 2018 downloaden

Goed om te weten

Omgeving Elsendorp Gemert-Bakel

Info & activiteiten in de omgeving
Fietsroutenetwerk
Hertogenpad wandelroute
Maas- en Peelliniepad wandelroute
MTB routes Gemert
Visit Brabant routes

Huisregels

  • De gehele accommodatie is rookvrij. Roken mag op het terras.
  • Inchecken kan tussen 16:00u – 20:00u. Een andere inchecktijd is mogelijk in overleg.
  • Uitchecken vóór 12:00 uur.
  • Betaling kan contant of per PIN (Maestro of V-Pay) bij aankomst of vertrek.
  • Op verzoek sturen we u onze betalings- en annuleringsvoorwaarden.
  • Logies en ontbijt van kinderen tot twee jaar wordt niet in rekening gebracht.
  • Alle prijzen zijn inclusief ontbijt en BTW.
  • De toeristenbelasting is €1,30 per persoon per nacht.
  • Het ontbijt serveren wij van 07:00 uur tot 10:00 uur. Ontbijt voor 07:00 uur kan in overleg. Wij houden rekening met uw wensen op gebied van dieet of allergie.
  • Huisdieren zijn in overleg welkom.
  • Het huren van fietsen is mogelijk, wel graag van tevoren reserveren.
  • Er zijn bij ons diverse wandel- en fietsroutes beschikbaar
  • U bent van harte welkom op ons melkveebedrijf, ook voor een rondleiding, vraag ons naar de mogelijkheden.

Gasthoeve de Dompt is niet aansprakelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van goederen meegebracht door bezoekers of gestald in onze gebouwen.